Indauto Subministres Industrials, S.L. és un dels principals proveïdors de recanvis, articles de ferreteria, eïnes i maquinària de la ciutat de Reus i la provincia de Tarragona.

L'empresa Indauto Subministres Industrials va ser fundada a Reus l'any 1976 amb l'esperit de donar un servei complert i professional al món de la industria. Actualment el seu marc de treball s'ha expandit tan nacional com internacionalment i ofereix els seus serveis a molts sectors professionals, des de petits tallers fins a grans multinacionals. El seu objectiu és assessorar a tota aquella empresa que, pel desenvolupament de la seva activitat, utilitzi maquinària o mitjans mecànics, hidràulics o neumàtics.

Flota de vehicles de Indauto Subministres Industrials

A dia d'avui Indauto està formada per 25 per treballadors formats de manera continuada en cada departament on treballen. El reforç dels coneixements, tan a nivell de productes com de la tecnologia que impliquen, és un dels reptes constants per millorar personal i laboralment. 

Amb més de 100.000 articles referenciats es manté el compromís del servei especialitzat. Des de la més petita arandela a la maquinària més sofisticada i tècnicament avançada, sempre treballant amb les millors marques i els millors fabricants del mercat.

Any rere any, a Indauto Subministres Industrials es marquen uns objectius de creixement professional, prioritzant el respecte, la satisfacció i la confiança dels nostres clients. Un servei de gestió instantani, amb un tracte directe i personalitzat amb els proveïdors més adients per a cada necessitat. Sempre amb l'objectiu de solucionar qualsevol imprevist que pugui sorgir amb la màxima rapidesa i la millor qualitat possible.

Botiga de Indauto Subministres Industrials

Indauto, a més de tots els compromisos anteriors, també treballa conscienciat amb el medi ambient. El reciclatge adequat de tots els materials que passen per cadascun dels departaments, així com l'esforç per assolir una millora constant de l'entorn, és un altre dels trets diferencials de l'empresa.

El nostre èxit és la seva satisfacció.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-li una millor navegació i servei, analitzant els seus hàbits de navegació en el nostre lloc web. Al continuar navegant, entenem que accepta el seu ús. Per canviar la seva configuració o obtenir més informació consulti la nostra Política de Cookies

Acceptar